Využitie evolučných algoritmov v riadení výrobných a logistických procesov - Lovíšková, Jana
Základná charakteristika evolučných optimalizačných algoritmov (základné vlastnosti a princípy), s najväčším dôrazom na genetické algoritmy, a zároveň možnosť ich praktického využitia vo vybraných, konkrétnych ekonomických aplikáciách z oblasti riadenia výrobných a logistických procesov.