Modelling of Air Pollution by Emissions of Heavy Metals Produced from Uncontrolled Waste Combustion in Small House Oilers - Koščová, Mária
Obecný odpad, charakteristika a zložky. Možnosti spaľovania obecného odpadu. Kalkulácia emisných ukazovateľov a emisií ťažkých kovov. Otázka zavedenia obecných spaľovni odpadov domácností.