Presadzovanie požiadavky efektívneho hospodárenia so zdrojmi v rezorte obrany - Frianová, Viera
Problematika ekonomickej efektívnosti hospodárenia so zdrojmi vo sfére obrany. Objasnenie podstaty základných ekonomických princípov a problém uplatňovania princípu efektívnosti v praxi vo verejnom sektore, osobitne v rámci rezortu Ministerstva obrany SR.