Úspešná implementácia procesných inovácií ako dôležitý medzistupeň ich realizácie - Molnár, Pavol
Procesná inovácia podľa OECD definície je chápaná ako zavádzanie nových alebo významne vylepšených výrobných alebo dodávateľských metód. Tiež zahŕňa významné zmeny v technike, vybavení a/alebo software. Stanovisko a návod na účinnejšiu reakciu v prospech procesných inovácií je hlavným zámerom a cieľom prezentovaného príspevku. Hlavné prekážky úspešnosti procesných inovácií. Kritické faktory úspešného projektu procesnej inovácie. Krivka zmien v zavádzaní procesnej inovácie.