<The> Impact of Thin Capitalization Rules on the Capital Structure of Companies in Slovakia - Niňaj, Marek, 1987-
Pravidlá kapitalizácie podnikov a fiškálna politika na Slovensku a ich vplyv na rozhodovanie podnikov pri implementácii pravidiel podnikania.