Podujatia organizované na Katedre poisťovníctva Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v rámci "Týždňa vedy a techniky v Slovenskej republike" - Ondruška, Tomáš, 1988-
Ciele podujatí organizovaných na Katedre poisťovníctva NHF EU v Bratislave.