Sklon k zmene značky ako východisko pre model riadenia sortimentu v reťazcoch - Stachová, Lucia
Paradox výberu z veľkého sortimentu tovarov. Jednoduchosť verzus komplexnoť, menej je viac. Sklon k zmene značky a hodnota značky. Modely hodnoty značky. Lovermarks model. Navrhovaný model riadenia sortimentu.