Daňové raje a offshore centrá z pohľadu slovenských podnikateľských subjektov - Simonidesová, Jana, 1968-
Daňové raje - definície, členenie. Najčastejšie využívané offshore lokality. Počet slovenských spoločností s vlastníkom z daňového raja. Záujem o daňové raje na Slovensku je najväčší za posledných 5 rokov.