Predlžovanie trvanlivosti a zvyšovanie kvality potravín prostredníctvom aktívnych a inteligentných systémov balenia - Krnáčová, Paulína, 1983-
Legislatívne požiadavky na aktívne a inteligentné systémy balenia. Podstata a druhy aktívnych systémov balenia. Inteligentné systémy balenia využívané v praxi.