Doprava ako tvorca pridanej hodnoty - Drábik, Peter, 1981-
Význam logistiky a dopravy v okrese Rožňava. Analýza prostredia. Doprava ako súčasť logistiky v okrese Rožňava. Železničná doprava. Dopad slabo rozvinutej dopravnej infraštruktúry na rozvoj regiónu. Návrhy pre dopravu v regióne.