Elektronické trhovisko ako nástroj EKS - Beslerová, Stela
Oblasť verejného obstarávania a implementácia elektronického kontraktačného a elektronického trhoviska. Elektronické trhovisko (e-marketplace) - nástroj projektu Elektronického kontraktačného systému (EKS). Situácia elektronického trhoviska v Českej republike a v Slovenskej republike.