Vývoj marže EBITDA v oceliarskom priemysle - Kravec, Michal, 1986-
Analýza vývoja marže EBITDA u popredných výrobcov ocele v rokoch 2003 až 2013. Zisk pred zdanením, úhradou nákladových úrokov a pred odpismi. Použitie v praxi.