Behaviorálne aspekty v teórii finančného manažmentu v podmienkach obmedzenej racionality - Markovič, Peter, 1974-
Finančné konflikty medzi vlastníkom a finančným manažérom. Postoje a motivácia vlastníkov. Postoje a motivácia finančného manažéra. Anomálie alebo prehnaná dôvera. Problém interpretácie informácií.