Inovácie ako predpoklad výkonnosti verejného sektora - Bobáková, Viktória
Inovácie a kritériá výkonnosti vo verejnom sektore. Ukazovatele výstupov z inovácií. Inovácie vo verejnom sektore podľa typu. Účinky inovácií na výkonnosť podnikateľského sektora. Motivácia a bariéry inovácií vo verejnom sektore.