Vedľajšie vety v nemeckom odbornom ekonomickom texte V. Príčinné vety - Flochová, Eleonóra
Príčinné vety v užšom zmysle (reine Kausalsätze). Vedľajšie príčinné vety uvedené spojkou weil. Koreláty pri vete s weil. Vedľajšie príčinné vety uvedené spojkou da. Príčinné vety uvedené spojkou zumal.