Analýza anglického ekonomického jazyka na základe uplatnenia sémantickej funkcie sufixálnej morfémy - Grossmanová, Marta
V príspevku autorka poukazuje na schopnosť derivačnej morfémy modifikovať význam derivovaného slova. Všíma si posledný sufix, kde je jeho sémantická relevantnosť najväčšia.