Ochrana vkladov - jeden z pilierov bankovej únie - Tkáčová, Daniela, 1954-
Banková únia, základné informácie o jednotlivých pilieroch bankovej únie. Teoretické vymedzenie ochrany vkladov. Navrhované riešenia ochrany vkladov na európskej úrovni a jej legislatívna úprava v podmienkach SR.