Zlyhané úvery v komerčných bankách na Slovensku - Tkáčová, Daniela, 1954-
Článok sa zaobera problematikou zlyhaných úverov v bankovom sektore SR, popisuje ich vymedzenie z legislatívneho hľadiska a rozoberá ich vplyv na vybrané ukazovatele bánk - opravné položky, zisk, aktíva bankového sektora a iné.