<The> Life Cycle Assessment of Selected Production in SimanPro V.7 - Bednárová, Lucia
Následky industrializácie na životné prostredie a zdroje v rozvojových krajinách. Ekologické aspekty životného cyklu produktu. LCA (life cycle assessment) technika v SimanPro V.7 v environmentálnom manažmente.