Výkonnosť v územnej samospráve - Mihaliková, Eva
Posúdenie výkonnosti v samospráve a identifikácia typov finančných a nefinančných ukazovateľov používaných pri meraní výkonnosti v samospráve,so zámerom určenia rozdielu ich sledovania v mestách a obciach.