Techniky mapovania ako nástroje na rozvíjanie učebnej stratégie precvičovania gramatiky a lexiky vo výučbe nemeckého jazyka - Kucharová, Jana, 1981-
Precvičovanie ako učebná stratégia. Gramatika v kontexte výučby cudzieho jazyka. Techniky mapovania a vizualizácia vo výučbe gramatiky.