Procesné mapy a ich aplikácia v procese riadenia vzdelávania - Čepelová, Anna
Vzdelávanie zamestnancov ako najvýznamnejšia súčasť personálnej práce v organizácii. Význam vzdelávania a odbornej prípravy. Hlavné prednosti systematického podnikového vzdelávania zamestnancov. Základný cyklus systematického vzdelávania a rozvoja zamestnancov.