Teoretické a praktické úvahy o stratégiách nácviku akademického ústneho prejavu v referáte - Széherová, Eva
Definícia pojmov - komunikácia, jazyková a komunikačná inteligencia, komunikačná kompetencia. Komunikačné modely a stratégie. Koncept hovoreného prejavu. Komunikačné a argumentačné stratégie. Aplikácia stratégií v referáte.