Motivačné faktory vo výučbe cudzích jazykov - Kurdelová, Ľubica
Vysvetlenie pojmu motivácia. Motivačné faktory vo výučbe cudzích jazykov. Motivačné stratégie. Osvedčené motivačné postupy všeobecného didakticko-pedagogického pôsobenia: názornosť, individuálna starostlivosť, pravidelné opakovanie.