Program cezhraničnej spolupráce Slovenská republika - Rakúsko 2014-2020 - Brindzová, Zuzana
Program cezhraničnej spolupráce medzi Slovenskom a Rakúskom (PCS SK-AT) sa ako špecifický nástroj z portfólia európskych a vnútroštátnych nástrojov územného rozvoja. Poskytovanie konkrétnych riešení spoločných problémov.