Sociálna kompetentnosť ako faktor uplatnenia mladých ľudí a absolventov vysokých škôl na trhu práce - Chinoracká, Andrea
Sociálna kvalita, jej podstata a teoretické východiská. Sociálna kompetentnosť ako faktor sociálnej kvality. Indikátory sociálnej kompetentnosti. Prepojenie sociálnej kompetentnosti s uplatnením mladých ľudí a absolventov vysokých škôl na trhu práce.