Firm Default Prediction Model for Slovak Companies - Faltus, Slavomír
Komparácia presnosti 49 individuálnych pomerových koeficientov a 17 najpoužívanejších modelov predpovede bankrotu. 300000 individuálnych pozorovaní. Metodológia: AUC (Area Under Ceurve) a ROCs (Receiver Operating Curves). Model založený na logistickej regresii - dynamický a kompromisný model.