Zařazení simulačních manažerských her do výuky na VŠPJ - Lízalová, Lenka
Zaradenie predmetu Simulačné manažérske hry do výučby na Vysokej škole polytechnickej v Jihlave. Metodický postup, ktorým bude implementácia simulačných manažérskych hier realizovaná.