Daňová licencia za zdaňovacie obdobie 2014 z pohľadu DPH - Válek, Juraj, 1981-
Zavedenie a výška daňovej licencie je ďalším z radu opatrení v boji proti daňovým únikom. Daňové licencie za zdaňovacie obdobie 2014 budú spoločnosti prvýkrát platiť v roku 2015.