Uplatnenie absolventa na trhu práce - Križan, Martin
Ako sa môže nielen absolvent vysokej školy, ale akýkoľvek človek, ktorý je nezamestnaný a splní náležité podmienky, opäť zapojiť do pracovného života. Ide o spôsob zamestnania, ktorý samozrejme nie je pre všetkých, keďže nie všetci disponujú dostatočným podnikateľským duchom. Ale práve tí, ktorý ho majú, majú možnosť sa stručne zoznámiť s tým, ako a s čím je potrebné sa popasovať, resp. zvládnuť, ak by chceli svoju podnikateľskú činnosť začať za pomoci príspevku na SZČ, o ktorý môžu požiadať UPSVR.