<The> Position of Employment Policy in Identifying Key Sectors Creating Jobs in the Slovak Republic - Barta, Michal
Služby zamestnanosti v súlade so stratégiou Europe 2020. Kooperácia služieb zamestnanosti v EÚ. Udržateľnosť aktivačnej politiky služieb zamestnanosti. Hrubá pridaná hodnota v sektoroch slovenského priemyslu.