Crowdfunding - alternatíva financovania startupu - Uhliar, Miroslav, 1981-
Príspevok je zameraný na crowdfunding ako jednu zo zaujímavých foriem financovania inovatívnych podnikateľských myšlienok. Definuje podstatu crowdfundingu, ale uvádza aj iné alternatívne formy financovania startupov. Prináša výhody ako aj nevýhody resp. riziká takéhoto financovania. V texte je uvedený všeobecný postup krokov, ktoré treba podnikateľom s vhodným projektom realizovať pre úspešné crowdfundingové financovanie. Zároveň sú uvedené príklady úspešného financovania touto formou u nás i vo svete.