Category mangement as part of assortment policy in retail - Hanzlíček, Lukáš
Definícia, vývoj a procesy sortimentného manažmentu. Charakteristika výberovej politiky v maloobchode. Konkurenčné prínosy a prekážky v sortimentnom manažmente.