Rozvoj ľudských zdrojov v súčasných trendoch manažmentu v podniku - Matulčíková, Marta, 1964-
Strategický rozvoj ľudských zdrojov v organizácii. Dôvody pre rozhodovanie o rozvíjaní ľudských zdrojov. Prezentácia výsledkov výskumu týkajúceho sa názorov na potrebu prípravy a rozvoja ľudských zdrojov v podniku pre zabezpečenie výkonnosti a konkurencieschopnosti podniku.