Knowledge Based Economy and Knowledge Assessment Methodology - Duhárová, Simona
KAM (Knowledge Assessment Methology) nástroj Svetovej banky na podporu krajiny pri prechode na znalostnú ekonomiku. Index znalostnej ekonomiky krajiny. KAM hodnotenie 2012.