On the improvement of the financial markets regulation - Gardoňová, Kristína
Analýza faktorov vzniku finančnej krízy. Nadmerná prepojenosť finančných trhov a transmisia šokov. Regulačné nedostatky odhalené krízou. Identifikácia oblastí trhu vyžadujúcich silnejšiu alebo kvalitnejšiu reguláciu. Náklady regulovania.