Returns of the pension funds in Slovak Republic - Hudcovský, Jaroslav
Potreba reforiem dôchodkových systémov v Európe. Tri metódy zabezpečenia dôchodku. Stratégie manažmentu penzijných fondov. Determinanty výnosnosti dôchodkových fondov na Slovensku.