<The> Impact of tax revenues on expenditures on education in the Slovak Republic - Hudoková, Kristína
Korelačná a regresná analýza príjmov z daní pre verejný rozpočet a výdavkov na vzdelávanie. Ordinary Least Squares estimator (OLS model) s dvomi premnennými.