<The> Effects of Fiscal Consolidation on Macroeconomic Variables - Jankech, Jozef
Tri prístupy ku konsolidácii verejných výdavkov: konsolidácia príjmov, výdavkov a zmiešaný prístup. Finančná a ekonomická situácia v skupinách krajín podľa prístupu ku konsolidácii.