Crisis-Driven Agenda of 2014 Council Presidencies in the European Union - Kovačević, Dubravka
Talianske a grécke predsedníctvo v Rade EÚ v roku 2014. Inštitucionálny význam predsedníctva. Pomer národných záujmov a záujmov únie.