Utilization fee in Ukraine: a public policy cycle case study - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Nový zákon o poplatku za použitie automobilu na Ukrajine 1.9.2013. Ekologický poplatok za využitie automobilu. Vplyv na automobilový priemysel. Kritika EÚ a obchodných partnerov. Analýza z pohľadu verejnej politiky a politického cyklu. Asociačná dohoda Ukrajina EÚ.