Inovatívne stratégie a taktiky cenového manažmentu - Remeňová, Katarína, 1982-
Rozhodovací proces výberu cenovej stratégie. Cenová stratégia expirácie. Penetračná stratégia. Cenová stratégia zberu. Prémiová cenová stratégia. Cenová stratégia uväzneného produktu. Ďalšie možné cenové stratégie.