<The> Impact of an Economic Sector on Capital Structure Determinants of Slovak Business Entities - Niňaj, Marek, 1987-
Údaje od slovenských podnikov, štatistického úradu SR a Eurostatu. 4 ekonometrické modely a rozdielna kapitálová štruktúra sektorov hospodárstva. Ukazovatele vplyvu štruktúry kapitálu pre jednotlivé sektory.