Moderné manažérske nástroje - big data analytics a employee engagement surveys - Čambalíková, Andrea, 1990-
Súčasný trend rozvoja manažmentu je poznamenaný objavením celého radu nových metód, postupov a nástrojov, medzi ktoré patria aj analýza veľkých dát a prieskumy angažovania sa zamestnancov. Tieto nástroje disponujú vysokým potenciálom ako aj veľkým vplyvom a významom pre podnikovú sféru.