Desire for Unique Consumer Products /DUCP/ as a tool for assortment management in retail and wholesale - Stachová, Lucia
Snaha vytvoriť originálny produkt. Psychologické teórie pre identifikáciu možností odlíšenia produktu (Matrix of Opportunities for differentiation). Výskum na základe teórie DUCP na Slovensku v oblasti rýchloobrátkového spotrebného tovaru (FMCG).