<The> Financial Effects of the Announcement of Outright Monetary Transactions on the Sovereign Bonds Market - Stanová, Barbora, 1989-
Regresné techniky analýz vývoja rozpätia úročenia vládnych dlhopisov po ohlásení priameho nákupu dlhopisov ohrozených ekonomík Eurozóny po auguste 2012. PIGS