Long Working Hours Motivation and Its Influence on Health - Zagoršek, Branislav, 1984-
Preťaženie zamestnanca nadmernou pracovnou záťažou a dôsledky s tým spojené. Nadčasy v práci, nedostatok spánku a fyzickej záťaže a vznik migrény. Kariérny rast, výška mzdy a samozamestnanie - hlavné faktory motivácie pracovať nadčas.