Free movement of labour in the European Union – implications for the Slovak Republic ten years after EU accession - Cséfalvayová, Katarína
Zhodnotenie dopadov voľného pohybu pracovníkov pri príležitosti 10. výročia vstupu Slovenska do Európskej únie. Migrácia pracovnej sily v Európskej únii a na Slovensku. Pohyb pracovných síl v rámci členských štátov EÚ.