Selected aspects of Czech and Slovak foreign policy towards the Western Balkans within the common and security policy of the European Union - Horúcková, Michaela
Politika rozširovania Európskej únie s osobitným dôrazom na krajiny západného Balkánu. Obchodné vzťahy medzi týmito krajinami ako jeden z determinantov spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky Českej a Slovenskej republiky.