Educational policies of the EU in tertiary education with a focus in the Bologna process and its applications in the Slovak Republic - Chuguryan, Simona, 1977-
Spolupráca medzi členskými krajinami Európskej únie v oblasti vzdelávania a praktických skúseností. Zlepšenia v oblasti slovenského systému terciárneho vzdelávania. Bolonský proces a jeho aplikácia v Slovenskej republike.